Το σχολείο

Το παιχνίδι δεν είναι μια κυρίαρχη δραστηριότητα, αλλά είναι κατά κάποιο τρόπο, η κύρια πηγή ανάπτυξης κατά τα προσχολικά χρόνια. “Lev S. Vygotsky”

Το σχολείο Παιδική Μελωδία είναι ένας Παιδικός-Βρεφικός Σταθμός-Νηπιαγωγείο στην Ανατολική Θεσσαλονίκη στην περιοχή της Πυλαίας. Λειτουργεί εδώ και 11 χρόνια στην προσχολική εκπαίδευση. Το σχολείο διαθέτει τον χώρο, τον εξοπλισμό, την ομάδα και την εμπειρία και την γνώση να προετοιμάσουν με σεβασμό και αγάπη τα βρέφη-παιδιά για την εισαγωγή τους στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση.

Στεγάζεται σε έναν εσωτερικό χώρο 1.450τμ σε 2 επίπεδα (ισόγειο και 1ος όροφος), ενώ ο εξωτερικός χώρος φτάνει τα 2.000τμ, συμπεριλαμβανομένου του ιδιωτικού parking. Ο προαύλιος χώρος παιχνιδιού είναι διαμορφωμένος σε 4 ξεχωριστούς χώρους ανάλογα με την ηλικία των παιδιών ώστε να εξυπηρετούνται πολλά τμήματα ταυτόχρονα και χωρίς να μπλέκονται μεταξύ τους. Η παιδική χαρά είναι το κέντρο της δημιουργικής απασχόλησης και διά δράσης των παιδιών για το χτίσιμο πολύ δυνατών σχέσεων και δημιουργίας μοναδικών εμπειριών.

Νηπιαγωγείο Παιδικός βρεφικός σταθμός

Ο εξοπλισμός είναι πιστοποιημένος και κατασκευασμένος στη Σουηδία. Συνδυάζεται με ένα ασφαλές δάπεδο προστασίας για χρήση του σε όλες τις καιρικές συνθήκες αλλά και για μεγάλη ασφάλεια στο παιχνίδι.

Η ομάδα του σχολείου αποτελείται από: Διοικητικά στελέχη, Νηπιαγωγούς, Βρεφονηπιοκόμους, Καθηγητές ειδικών μαθημάτων, Επιστημονικοί Συνεργάτες, Οδηγοί σχολικών λεωφορείων, Υπαλλήλους καθαριότητας.

Τελευταία νέα