Η Διοίκηση

Ο αυθορμητισμός, οι ατάκες και η αθωότητα των παιδιών είναι η έμπνευση για δημιουργικότητα και η δύναμη να προχωράω μπροστά. Ευχαριστώ τα παιδιά “Σοφία Θεοφυλάκτου”

Η Διοίκηση της Παιδικής Μελωδίας αποτελείται από δύο ανθρώπους, την Σοφία Θεοφυλάκτου και τον Γιώργο Καπρούτσο, οι οποίοι είναι μαζί και στην ζωή, έχοντας δύο παιδιά την Στέλλα 13 ετών και τον Λάμπρο 11 ετών. Αυτήν την οικογενειακή τους θαλπωρή την έχουν μεταφέρει και στη Παιδική Μελωδία με αγάπη, εκτίμηση και σεβασμό προς τα παιδιά.

Σοφία Θεοφυλάκτου

Founder | Client Director

Η Σοφία Θεοφυλάκτου σπούδασε Βρεφοκομία και Προσχολική Αγωγή σε Ιδιωτικό Κολέγιο και Δημόσιο ΙΕΚ Προσχολικής Αγωγής Δραστηριοτήτων, Δημιουργίας & Έκφρασης. Μετά το πέρας των σπουδών της το 1994 ξεκίνησε να εργάζεται απευθείας σε Βρεφικό και Παιδικό Σταθμό. Τα καλοκαίρια όπου ολοκληρωνόταν η σχολική χρονιά εργαζόταν σε Παιδικές Κατασκηνώσεις στην Χαλκιδική και παρείχε εθελοντική εργασία στο Ίδρυμα Κωφών στη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, το ενδιαφέρον της για αυτή την δουλειά ολοένα και μεγάλωνε. Έτσι, συνέχισε να εμπλουτίζει τις γνώσεις της για το Θεατρικό παιχνίδι, τα Καλλιτεχνικά εργαστήρια αλλά και με μαθήματα Νοηματικής Γλώσσας.

Γιώργος Καπρούτσος

Founder | Client Director

Ο Γιώργος Καπρούτσος σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια του πρώιμου εργασιακού του βίου ολοκλήρωσε και τις μεταπτυχιακές του σπουδές στην Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ICBS με υποτροφία του ΣΒΒΕ. Εργάστηκε ως Διοικητικό Στέλεχος σε μεγάλη εκδοτική επιχείρηση και παράλληλα ως οικονομικός σύμβουλος επιχειρήσεων. Ειδικεύτηκε κυρίως σε χρηματοδοτήσεις και αναδιάρθρωση επιχειρήσεων. Επί 6 συνεχόμενα έτη συνετέλεσε οικονομικός επιθεωρητής σε όμιλο που απαρτιζόταν από 12 επιχειρήσεις όντας Υπεύθυνος για 6 χώρες των Βαλκανίων. Από το 2007 συμμετέχει συγχρόνως μετοχικά και διοικητικά σε εκδοτική επιχείρηση Πανεπιστημιακών εκδόσεων. Το 2010 πάρθηκε η μεγάλη απόφαση να πραγματοποιήσουν ένα όνειρο-το όνειρο της Παιδικής Μελωδίας. Οι χαρούμενες και ευτυχισμένες παιδικές παρουσίες στο χώρο του σχολείου δημιουργούν τις αναμνήσεις και το κίνητρο για νέους στόχους και προορισμούς στο δικό τους ταξίδι.