Εσωτερικοί Συνεργάτες

Ο καλός δάσκαλος δεν λειτουργεί ως δάσκαλος, αλλά ως ένας άνθρωπος που εξακολουθεί να μαθαίνει μαζί με τους μαθητές του. ” Seymour Papert”

Στελέχη

Κατάρτιση, Αγάπη, Σεβασμός

Στην Παιδική Μελωδία έχουμε επιλέξει εκπαιδευμένα στελέχη, με αφοσίωση και αγάπη για αυτό που έχουν σπουδάσει. Η αφοσίωση και δέσμευση στη φροντίδα των βρεφών και νηπίων είναι από τα σημαντικότερα προσόντα. Είμαστε δίπλα τους από την αρχή με καθημερινή εκπαίδευση στους υψηλούς στόχους που έχουμε θέσει έτσι ώστε τα παιδιά από την βρεφική τους ηλικία μέχρι και την ηλικία του νηπιαγωγείου, να εισπράττουν τη πρέπουσα συμπεριφορά – επικοινωνία με το εκπαιδευτικό προσωπικό.

Παιδική Μελωδία Τα νέα μας.

Η παιδική μελωδία σήμερα απασχολεί:

02

Ανώτατα διοικητικά στελέχη

01

Γραμματεία διοίκησης

10

Νηπιαγωγούς

17

Βρεφονηπιοκόμους

01

Καθηγήτρια αγγλικών

01

Καθηγήτρια γερμανικών

01

Καθηγήτρια μουσικής

01

Δασκάλα θεατρικού παιχνιδιού

01

Γυμνάστρια μοντέρνου χορού

04

Οδηγούς σχολικών λεωφορείων

02

Συνοδούς σχολικών λεωφορείων

04

Υπαλήλλους καθαριότητας

Διοίκηση

Η καθημερινή και αδιάλειπτη παρουσία της Κας Σοφίας, όλες τις ώρες της ημέρας, εξασφαλίζει την ολοήμερη παρακολούθηση των τεκτενόμμενων μέσα στην κοινότητα, γονιών, παιδιών και εκπαιδευτικών. Η λειτουργία μας μοιάζει με ένα οργανωμένο μελίσσι. Δρομολόγια σχολικών, γονείς, προσέλευση παιδιών, πρωινό, ημερήσιο πρόγραμμα, εξωτερικοί συνεργάτες, ειδικά μαθήματα, ύπνος, καθαριότητα, αποχώρηση, δρομολόγια κοκ. Για εμάς αυτή είναι η καθημερινή μας έγνοια. Η έγνοια του κάθε γονιού, οι ανάγκες του κάθε παιδιού. Παρέχουμε καθημερινή ενημέρωση για κάθε παιδί.

Παιδική Μελωδία Ευχαριστήρια Μηνύματα
Διαβάστε τις αφιερώσεις
Εκπαιδευτικό προσωπικό

28 Νηπιαγωγοί και βρεφονηπιοκόμοι ως εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικό θεωρούνται η καρδιά της Παιδικής Μελωδίας. Με σεβασμό σύνεση και διαρκή εκπαίδευση είναι σε θέση να προσφέρουν άρτιες και σωστά καταρτισμένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Γιώργος Ψωμαδάκης

Νηπιαγωγός – Δάσκαλος

Βαρβάρα Ιωαννίδου

Καθηγήτρια – Μουσικός

Κατερίνα Κολλάτου

Καθηγήτρια Αγγλικών

Ράνια Φιλίππου

BSc in Psychology,  MA in Special Educational Needs

Η Φιλίππου Γ. Ράνια είναι κάτοχος Πτυχίου Ψυχολογίας (BSc) και Μεταπτυχιακού στις Ειδικές Μαθησιακές Δυσκολίες (MΑ) με έπαινο από το Πανεπιστήμιο του Birmingham στην Αγγλία. Τα τελευταία 15 χρόνια ασχολείται με την Συμβουλευτική Ψυχοθεραπεία και την Αξιολόγηση, Διάγνωση και Παρέμβαση σε παιδιά με Μαθησιακές Δυσκολίες. Διατηρεί δικό της γραφείο στην Καλαμαριά και συμμετέχει σε ημερίδες και συνέδρια σαν εισηγήτρια. Επιπλέον , από το 2016  είναι διορισμένη Δικαστική Πραγματογνώμονας στα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης σε θέματα επιμέλειας, επικοινωνίας και κακοποίησης ανηλίκων. Τέλος, από το 2017 έχει συνεργασία με το Κέντρο Κοινωνικής Δράσης και Καινοτομίας συμμετέχοντας σε προγράμματα εκπαίδευσης και κατάρτισης ατόμων που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες καθώς επίσης και σε προγράμματα καταπολέμησης του σχολικού και διαδικτυακού εκφοβισμού. Είναι μέλος της ομάδας της Παιδικής Μελωδίας και συντάσσεται πλήρως με τη φιλοσοφία της σχολής εστιάζοντας στη σημασία που έχει το δημιουργικό παιχνίδι στην κατάκτηση της γνώσης και της χαράς. Είναι στη διάθεση των εκπαιδευτικών, των γονέων και των ίδιων των παιδιών για να ακούσει και να καθοδηγήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Χρήστος Σέτζας

Νηπιαγωγός – Δάσκαλος

Θέλετε να εργαστείτε μαζί μας ?

Στην σχολή μας καλωσορίζουμε διαρκώς νέους συνεργάτες και τους προσφέρουμε την δυνατότητα να εργασθούν και να εξελιχθούν σε ένα επαγγελματικό και φιλικό εργασιακό περιβάλλον. Με θετική διάθεση με όραμα και νέες ιδέες, η σχολή μας σας προσφέρει την δυνατότητα να την ακολουθήσετε και να αναπτυχθείτε μαζί της.