Βρεφικός & Παιδικός Σταθμός

Η εκπαίδευση είναι ζωή η ίδια, και όχι προετοιμασία για μια μελλοντική ζωή “John Dewey”

Στην Παιδική Μελωδία φιλοξενούνται βρέφη και παιδιά από την ηλικία των εφτά μηνών μέχρι και την πρωτοβάθμια εκπαίδευση του νηπιαγωγείου, μέχρι και την στιγμή που θα πάνε στην πρώτη δημοτικού.

Στην Βρεφική και Προσχολική ηλικία παρέχεται εξατομικευμένη φροντίδα σε παιδιά κάθε ηλικιακής ομάδας. Για την αποφυγή μεγάλων αποκλίσεων στα προγράμματα των παιδιών, τα τμήματα διαχωρίζονται ανά εξάμηνο και όχι ανά έτος γέννησης-καθώς ένα εξάμηνο σε αυτές τις ηλικίες εμπεριέχει πολλές αλλαγές σε όλους τους αναπτυξιακούς τομείς.

Ο Σταθμός λειτουργεί με γνώμονα την εξυπηρέτηση των οικογενειών που εμπιστεύονται τα παιδιά τους, καλύπτοντας ένα ευρύ ωράριο λειτουργίας το οποίο ξεκινάει από τις 6.40 το πρωί μέχρι και τις 17.30 το απόγευμα. Αυτό αποσκοπεί στο να μπορεί κάθε οικογένεια να προγραμματίσει την επαγγελματική και προσωπική της ζωή.

Μέσα από ένα πρόγραμμα γεμάτο ερεθίσματα και σε ένα περιβάλλον που υποστηρίζει και ενθαρρύνει την βιωματική μάθηση, τα παιδιά κατακτούν τη διαδικασία μάθησης μέσα από το παιχνίδι. Η Παιδική Μελωδία φροντίζει κάθε μέρα να είναι όμορφη και ξεχωριστή για τα παιδιά αλλά και για τους γονείς.

Θα θέλατε μια ξενάγηση στους χώρους του σχολείου ?

Κλείστε ραντεβού