Ιστορική Διαδρομή

Είναι συγκινητικό, κάθε φορά παιδιά που υπήρξαν στην οικογένεια της Παιδικής Μελωδίας, σε κάθε συνάντηση ακόμη και μετά από πολλά χρόνια, να θυμούνται, με νοσταλγία την Παιδική Μελωδία και να έχουν ωραίες αναμνήσεις από το πρώτο τους σχολείο. “Παιδική Μελωδία”

2009

Τέλη του 2009 «γεννιέται» η ιδέα της δημιουργίας ενός χώρου όπου τα παιδιά θα μπορούν να μαθαίνουν μέσα από το παιχνίδι και την δημιουργία.

28 Μαΐου 2010

ανοίγει η Παιδική Μελωδία. Η Σοφία Θεοφυλάκτου και ο Γιώργος Καπρούτσος, παρ’όλη την οικονομική δυσκολία που υπήρχε τότε στην Ελλάδα, έκαναν πραγματικότητα το όνειρο τους. Έδωσαν όλο τον εαυτό τους για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό μας δείχνοντας απλά ποιοι πραγματικά είναι. Πριν καν ολοκληρωθεί η πρώτη σχολική χρονιά και ύστερα από την απαίτηση των ολοένα αυξανόμενων γονέων, αποφάσισαν να επεκταθούν δημιουργώντας ακόμα περισσότερες θέσεις για τα παιδιά που έμπαιναν στην αγκαλιά της Παιδικής Μελωδίας.

3 Ιουλίου 2010

αγοράζετε το πρώτο σχολικό λεωφορείο Mercedes Sprider

2011-2012

Λόγω επέκτασης και αύξησης της δυναμικότητας το 2011 και το 2012 η Παιδική Μελωδία αποκτά ακόμη 2 σχολικά Mercedes Sprider

2018

Το γίνεται ριζική αντικατάσταση και εκσυγχρονισμός της παιδικής χαράς στον 1200τμ αύλειο χώρο του σχολείου

2020

επενδύουν σε ένα υπερσύγχρονο σχολικό Mercedes Sprider 416, 28 θέσεων