Εκδηλώσεις Παιδικές Εορτές

Βοηθάει στη συναισθηματική ανάπτυξη και ενισχύει την κοινωνικότητα και αυτοπεποίθηση του παιδιού. Μπορούμε να παίξουμε και να ξεδιπλώσουμε τη φαντασία μας δημιουργώντας ιστορίες. “Παιδική Μελωδία”

Οι εκδηλώσεις στην παιδική μελωδία είναι η αγαπημένη συνήθεια όλων των γονέων και των παιδιών.

Μέσα από τη παιδική θεατρική ομάδα, το τμήμα μουσικής και το τμήμα παραδοσιακών χωρών, τα παιδιά σε συνεργασία με το εκπαιδευτικό προσωπικό, διοργανώνουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα όλες τις εκδηλώσεις και τις εορτές του σχολείου. Πάντα με επίσημους καλεσμένους τους γονείς και τα συγγενικά πρόσωπα των παιδιών τα απολαμβάνουμε σε κάθε τους στιγμή. Με μικρά θεατρικά σκετσάκια, ξεχωριστές γυμναστικές και χορευτικές επιδείξεις, με πολύ μουσική και τραγούδι, τα παιδιά ξετυλίγουν τα ταλέντα τους.

Η κάθε εκδήλωση, προάγει τη συνεργασία των παιδιών, πλάθει τη κοινωνικότητά τους, δομεί τον υγιή ανταγωνισμό και ξυπνάει τα ιδιαίτερα ένστικτα του καθενός. Η χαρά των γονέων εισπράττετε καμαρώνοντας τα παιδιά τους να αναπτύσσουν το χαρακτήρα τους με τις καλύτερες βάσεις.

28η Οκτωβρίου

Στην εθνική εορτή της 28η Οκτωβρίου το σχολείο διοργανώνει τη παρέλαση του νηπιαγωγείου. Επίσης όλα τα τμήματα συμμετέχουν στη γιορτή εντός του σχολείου (στο γυμναστήριο ή στην αυλή)  χωρίς τη παρουσία γονιών.

Δεκέμβριος

Ο γεμάτος εκδηλώσεις μήνας Δεκέμβριος, βρίσκει τα παιδιά να ετοιμάζονται πυρετωδώς για μια σειρά αγαπημένων εκδηλώσεων. Από τις αρχές του Δεκέμβρη υποδεχόμαστε το “Βιωματικό Εργαστήριο” και ανοίγουμε την αυλαία στις χριστουγεννιάτικες εορτές. Με κάλαντα, έθιμα, μυρωδιές, γεύσεις και παραμύθια, ζωντανεύουν τα Χριστούγεννα και δημιουργούμε υπέροχες αναμνήσεις.

Επίσης το Δεκέμβριο ξεχωρίζουν η φιλανθρωπική εκδήλωση Bazaar οπου πλέον έχει καθιερωθεί ως θεσμός για το σχολείο μας, και η χριστουγεννιάτικη εορτή η οποία διεξάγεται στην αίθουσα τελετών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ). Γονείς, παππούδες, συγγενείς και φίλοι απολαμβάνουμε μοναδικές στιγμές των παιδιών πάνω στη σκηνή.

Απόκριες 

Ο Ζορό, η μικρή πριγκίπισσα, ο ινδιάνος ο Μικρός Καουμπόυ… είναι όλοι εκεί… μικροί μασκαράδες με ζωντάνια και πολύ κέφι διοργανώνουν το πιο ενδιαφέρον αποκριάτικο πάρτι της χρονιάς. Κομφετί, σερπαντίνες, μάσκες και ντουντούκες ξεσηκώνουν τους γονείς σε ένα παιδικό ξεφάντωμα άνευ προηγουμένου.

25η Μαρτίου

Όπως και στην εθνική εορτή της 28η Οκτωβρίου, έτσι και την 25η  Μαρτίου, το σχολείο διοργανώνει παρέλαση του νηπιαγωγείου. Όλα τα τμήματα συμμετέχουν στη γιορτή εντός του σχολείου (στο γυμναστήριο ή στην αυλή)  χωρίς, όμως, τη παρουσία γονιών.

Καλοκαιρινή αποφοίτηση 

Η σχολική σεζόν τελειώνει πάντα με συγκίνηση. Αποχαιρετούμε τους αποφοιτήσαντες με συγκίνηση και υποδεχόμαστε με χαρά τα νέα τμήματα. Είναι γεγονός ότι στο σχολείο μας πολλά από τα παιδιά ξεκινούν το ταξίδι τους από την ηλικία των 0 ετών και αποφοιτούν από κοντά μας στην ηλικία των 6 ετών. Έχοντας λάβει όλα τα απαραίτητα βασικά στοιχεία που θα χρειαστεί στο μέλλον, αποχαιρετούμε τους μικρούς “μεγάλους” φίλους μας με αγάπη και την ευχή να έχουν ενα δημιουργικό μέλλον.

Εκδρομές 

Οι αναμνήσεις των σχολικών εκπαιδευτικών εκδρομών, λογίζονται στις πιο γνωστές έντονες και διαρκείς αιτίες γνώσεων, συναισθημάτων και εμπειριών σε αυτή την εύπλαστη παιδική ηλικία. Και αποτελούν ένα ευχάριστο διάλειμμα εξερεύνησης εκτός αίθουσας.

Θα θέλατε μια ξενάγηση στους χώρους του σχολείου ?

Κλείστε ραντεβού